СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАЧИЋА

Првог дана школске 2012/2013. године  школу су обасјали погледи и осмјеси  најмлађих ђака-ђака првака. У холу школе су добили свечано мјесто, а старији ученици су за њих извели пригодан програм.

Родитељима и првачићима прво се обратила госпођа Татјана Радоја – директорка школе, поздравивши их све и упутивши најљепше ријечи за почетак школовања и сарадње.

Педагогица Свјетлана Радусин  је нагласила важност тога дана за све присутне. Замолила је родитеље да не забораве да   су пред њима и даље она иста дјеца којима треба дружење, игра, разонода, одмор, исто као и до сада, а не само учење и успјех у учењу. Нагласила је важност игре и то да се она не завршава, већ само добија другачије значење и у функцији је учења.

Истакнуто је да ће се наставно особље школе трудити да свим ученицима дани у школи буду угодни, опуштени, пуни пријатељства, занимљивих садржаја и одличних резултата. Изражена је  жеља да  школа не буде терет и притисак, већ да ученици  сваки дан иду радосни у школу и из ње.
Први разред у школској 2012/2013. години ће похађати шездесет и четири ученика, а од тога шест ученика ће похађати подручно одјељење Дракулић.

Затим су представљене учитељице које ће водити први разред: Грозда Илић, Татјана Бркић и Биљана Јаничић.

И родитељима и ученицима желимо да их служи добро здравље, да буду срећни и задовољни и да у торбама буде што више петица, а у главицама што више знања!

Ако пјесник каже да су „дјеца украс свијета“, онда су дјеца и украс наше школе, а златну тачку тог украса чине управо ђаци-прваци.

Педагогица школе

Свјетлана Радусин