“Svetosavske nagrade”

28 .januar 2011. – Najuspješnijim prosvjetnim radnicima opštine Prijedor sinoć su dodijeljene „Svetosavske povelje“ kao najviše opštinsko priznanje za uspješan rad u osnovnim i srednjim školama, a svi nagrađeni ove godine su žene. Na svetosavskoj akademiji, održanoj u prepunoj sali Pozorišta Prijedor, za najbolju učiteljicu proglašena je Senka Spasojević iz Osnovne škole „Branko Ćopić“.Dok je najbolja među direktorima/-icama Sanja Munjiza iz OŠ „Branko Ćopić“.

Na Svetosavskoj akademiji koja je održana u utorak uveče(27. januara 2010) u prijedorskom pozorištu dodijeljene su ovogodišnje „Svetosavske povelje“ najuspješnijim prosvjetnim radnicima i to kao najviše opštinsko priznanje za uspješan rad u osnovnim i srednjim školama. Najbolja učiteljica je Drena Tramošljanin iz Osnovne škole „Dositej Obradović“, najbolji nastavnik je Zdravka Srećo iz OŠ „Branko Ćopić“

 

 

 

 

 

 

 

 

27. januar 2012. – Gorana Mandić ne krije zadovoljstvo što je  dobitnik Svetosavske povelje kao najbolji učitelj.
– Sve što sam do sada radila nije bilo zbog nekog priznanja ili nagrade. Radim kako osjećam da treba i kako najbolje znam. Zahvalna sam kolegama iz škole koji me podržavaju i koji su me predložili za ovo priznanje, koje mi mnogo znači – rekla je Gorana. Od svih lekcija djecu je najvažnije naučiti da budu dobri, pošteni i humani, a učiteljima je najteže zadobiti njihovo povjerenje. To se ne može pročitati u knjigama, to je nešto što treba godinama graditi.
Ovo je rekla četrdesetogodišnja Gorana Mandić, iza koje su dvije decenije rada u prosvjeti, a proglašena je za najbolju prijedorsku učiteljicu.