ТАКМИЧЕЊА…

Анализа учешћа ученика ОШ. Вук Караџић“ Омарска на такмичењима у школској 2011/12 години

Од 10.03.2012 године када су почела Општинска такмичења ученика основнiх школа, према календару РПЗ-а, ученици наше школе постигли су следеће резултате;

На општинском такмичењу из хемије, које је одржано у ОШ. „Бранко Ћопић „ Приједор у категорији деветих разреда ученица наше школе Сара Гаврановић освојила је прво мјесто а ученица Кристина Косчетврто мјесто.

На општинском такмичењу из историје, одржаном у ОШ. „Младен Стојановић“ у Љубији освојили смо друго ( Анђела Савић)  и четврто ( Марина Шврака) мјесто у категорији седмих разреда.

На општинском такмичењу из демократије које је одржано у ОШ. „ Доситеј Обрадовић“ у Приједору, екипа ученика шестог разреда освојила је четврто мјесто.

На општинском такмичењу из математике одржаном у ОШ. „ Петар Кочић“, у категорији деветих разреда ученици наше школе освојили су прво мјесто ( Татјана Томић) и четврто мјесто ( Кристина Кос).

На општинском такмичењу из енглеског језика, које је одржано у ОШ. „ Десанка Максимовић“ у Приједору, ученица наше школе Нина Кецман је освојила друго мјесто.

На општинском такмичењу из српског језика које је одржано у ОШ. Јован Дучић у Ламовитој , ученици наше школе су у категорији деветих разреда освојили прво мјесто ( Татјана Томић) и друго мјесто ( Бранко Росић).

На регионаланом такмичењу из кошарке, које је одржано  у Новом граду , ученици наше школе освојили су треће мјесто.

На општинском такмичењу из атлетике ученици наше школе освојили су три друга мјеста, а на регионалном  такмичењу два трећа мјеста. На општинском такмичењу у малом фудбалу освојили су треће мјесто.

На регионалном такмичењу из познавања саобраћајних прописа ученицинаше школе су освојили прво мјесто у категорији дјевојчица ( Делић Милана) а друго у категорији дјечака ( Кичема Дејан), док је у екипном пласману екипа наше школе освојила прво мјесто и пласирала се на републичко такмичење.

_____________________________________________________________________________________

Исто тако битно је споменути и запажене резултате на уличним тркама поводом дана Општине Приједор гдје смо имали седам ученика пласираних од првог до петог мјеста у различитим категоријама, као и друго мјесто у категорији ликовних радова на конкурсу за избор најбољих ученичких ликовних и литерарних радова које је расписало удружење учитеља  Републике Српске.